Ontdek een wereld van smaak bij De Proefacademie!

Zakelijk event op kantoor of bedrijfslocatie organiseren

ONTDEK DE WONDERE WERELD VAN SMAAK!

DE PROEFACADEMIE

Proeverij, workshop of bar experience op kantoor of bedrijfslocatie!

Ben je op zoek naar een leuke proeverij of workshop voor je bedrijf? De Proefacademie biedt ruime keuze uit verschillende proeverijen en workshops (ook alcoholvrij) die geschikt zijn voor groepen.

De proeverijen kunnen worden aangeboden voor een duur van 45 minuten en de workshops voor een duur van 1,5 uur. Voor wijn en mocktails zijn ook 2 uitgebreide proeverijen in het aanbod opgenomen. Het is daarnaast mogelijk om verschillende arrangementen gelijktijdig te verzorgen, bijvoorbeeld een wijnproeverij en theeworkshop.

Wijnproeverij zakelijke evenementen Utrecht 1

Aanbod proeverijen en workshops voor zakelijke events

Wijn is een van de meest fascinerende dranken ter wereld! Tijdens deze wijnproeverij proef je in een ontspannen en informele setting 4 kwaliteitswijnen (mousserend, fris wit, vol wit, rood) uit verschillende wijngebieden.* Daarnaast wordt kort iets over elke wijn verteld en het gebied waar het vandaan komt. Ook wordt er uitgelegd hoe je een wijn het beste
kan proeven en leer je waar je een goede wijn aan kunt herkennen. Het Aromawiel kan tijdens de proeverij worden gebruikt om de verschillende aroma’s en smaken in de wijn te beschrijven. Uiteraard is er genoeg ruimte tijdens de proeverij voor het stellen van vragen. Kortom een gezellige proeverij waar je ook nog eens iets van opsteekt!

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 6) voor meer informatie.

€ 36,95 p.p. (€ 44,71 inclusief btw)

Wijn is een van de meest fascinerende dranken ter wereld! Tijdens deze wijnproeverij proef je in een ontspannen en informele setting 6 kwaliteitswijnen (mousserend, fris wit, vol wit, licht rood, vol rood, dessert-wijn) uit verschillende wijngebieden.* Daarnaast wordt kort iets over elke wijn verteld en het gebied waar het vandaan komt. Er wordt ook uitgelegd hoe je een wijn het beste kan proeven en leer je waar je een goede wijn aan kunt herkennen. Het Aromawiel kan tijdens de proeverij worden gebruikt om de verschillende aroma’s en smaken in de wijn te beschrijven. Uiteraard is er genoeg ruimte tijdens de proeverij voor het stellen van vragen.

De proeverij wordt afgesloten met een leuke (laagdrempelige) wijnquiz waarbij in teams van 2 tot 5 personen wordt gespeeld. Elke deelnemer van het winnende team ontvangt als prijs een bijzondere fles bubbels. Kortom een gezellige proeverij waar je ook nog eens iets van opsteekt!

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 7) voor meer informatie.

€43,50 p.p. (€ 52,64 inclusief btw)

De Proefacademie presenteert met De Gintonnerie de rijke wereld van Gin&Tonic! Met deze proeverij reis je door de rijke en lange historie van deze klassieke serving. Wat is gin en wat is tonic? En wat doet het met elkaar? Je wordt ontvangen met een feestelijke  Gin&Tonic* en proeft los van elkaar 2 Gins* en 2 Tonics. Tijdens de proeverij wordt uitleg gegeven over de historie, de verschillende stijlen Gin en hoe de Gin&Tonic is ontstaan. Er wordt dieper ingegaan op het productieproces van zowel gin als tonic en je krijgt uitleg hoe deze klassieke serving op zijn best geserveerd kan worden.
Voor elke deelnemer wordt een handout verzorgd met tips om ook thuis van een goede Gin&Tonic te kunnen genieten!

* Mits van tevoren aangegeven is alcoholvrij ook mogelijk.

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 8) voor meer informatie.

€32,50 p.p. (€ 39,33 inclusief btw)

De Proefacademie presenteert met De Gintonnerie de rijke wereld van Gin&Tonic! De wereld van gin is door de eeuwen heen uitgegroeid tot ongekende grootte en nog steeds niet ten einde! Met de workshop wordt een kijkje in deze rijke wereld gegeven en ga je zelf aan de slag met het creëren van een eigen geinfuseerde gin.

Je wordt ontvangen met een Gin&Tonic* terwijl uitleg wordt gegeven over de historie, de verschillende stijlen Gin en hoe de Gin&Tonic is ontstaan. Er wordt dieper ingegaan op het productieproces van zowel gin als tonic om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Per groep wordt door middel van infusie een eigen gin en daarmee een eigen Gin&Tonic gemaakt met zelfgekozen verse botanicals. Aan het eind wordt deze met een korte pitch aan de rest van het gezelschap gepresenteerd. Voor elke deelnemer wordt een handout verzorgd met tips om ook thuis van een goede Gin&Tonic te kunnen genieten!

* Mits van tevoren aangegeven is alcoholvrij ook mogelijk.

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 9) voor meer informatie.

€ 47,50 p.p. (€ 57,48 inclusief btw)

Thee is de oudste drank ter wereld en kent een grote verscheidenheid aan soorten en kwaliteit! Tijdens de proeverij wordt er uitleg gegeven over deze prachtige natuurlijke drank. Wat zijn de processen en welke thee past het beste bij welk moment?

Je proeft 3 verschillende theeën en krijgt alle informatie hoe je deze het beste kan zetten. Ook krijgt elke deelnemer na afloop een zetinstructie mee, zodat je bij elke thee voortaan weet hoe je het perfecte kopje zet. Proef echte kwaliteit en beleef de mooie smaak van bekende en onbekende theeën!

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 10) voor meer informatie.

€ 27,95 p.p. (€ 33,82 inclusief btw)

Thee is de oudste drank ter wereld en kent een grote verscheidenheid aan soorten en kwaliteit! Tijdens de workshop proef je 6 bijzondere kwaliteitstheeën uit onder meer China en Japan. Geen theezakjes maar ‘whole leaf’ thee waarbij kwaliteit, oorsprong en terroir centraal staan.

De workshop begint met een introductie over geschiedenis van thee en wordt kort iets over de Chinese en Japanse theeceremonie verteld. Bij de workshop ga je zelf aan de slag met verschillende theeën. Je mag zelf losse thee zetten. Je proeft thee op verschillende methodes en merkt de verschillen op als we de thee langer of korter infuseren. Ook krijgt elke deelnemer na afloop een zetinstructie mee, zodat je bij elke thee voortaan weet hoe je het perfecte kopje zet. Proef echte kwaliteit en beleef de mooie smaak van bekende en onbekende theeën!

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 11) voor meer informatie.

€ 32,95 p.p. (€ 39,87 inclusief btw)

Ook alcoholvrij kan heel lekker zijn! En ook daar is een wereld in te ontdekken met de eindeloze mogelijkheden van ingrediënten en smaken. Met deze proeverij geef ik een kijkje in deze door nog velen te ontdekken wereld.

In deze proeverij zullen in totaal 3 alcoholvrije servings geproefd worden. Er zal ondertussen uitleg gegeven worden over de historie, de verschillende smaken en producten waarmee gewerkt kan worden en vooral ook hoe je thuis zelf aan de slag kan gaan en je voor een leuke presentatie kan zorgen. Ter afsluiting van de proeverij krijgt elke deelnemer een handout mee met Tips&Tricks en een leuk recept voor thuis!

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 12) voor meer informatie.

€ 32,95 p.p. (€ 39,87 inclusief btw)

Ook alcoholvrij kan heel lekker zijn! En ook daar is een wereld in te ontdekken met de eindeloze mogelijkheden van ingrediënten en smaken. Met deze proeverij geef ik een kijkje in deze door nog velen te ontdekken wereld.

In deze proeverij zullen in totaal 5 alcoholvrije servings geproefd worden. Er zal ondertussen uitleg gegeven worden over de historie, de verschillende smaken en producten waarmee gewerkt kan worden en vooral ook hoe je thuis zelf aan de slag kan gaan en je voor een leuke presentatie kan zorgen. Ter afsluiting van de proeverij krijgt elke deelnemer een handout mee met Tips&Tricks en een leuk recept voor thuis!

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 13) voor meer informatie.

€ 43,50 p.p. (€ 52,64 inclusief btw)

De Proefacademie presenteert met De Gintonnerie de rijke wereld van Gin&Tonic! Met de Gintonnerie kunnen in een rijke beleving arrangementen verzorgd worden van verschillende servings, ook alcoholvrij! Bijvoorbeeld 2 soorten Gin-servings en 2 alcoholvrije servings (mocktails). De servings worden in een kleiner formaat geserveerd om zo verschillende servings te kunnen proeven.

De Bar experience is voor gezelschappen vanaf 50 personen. De prijsvorming van een dergelijk arrangement wordt bepaald door de afkoop van een afgesproken aantal servings, met en/of zonder alcohol, en opbouw- en vervoerskosten.

Zie onze brochure ‘Arrangementen voor zakelijke evenementen’ (p. 14) voor meer informatie.

vanaf € 875,00 (€ 1027,26 inclusief btw)

Heb je een vraag? Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in.

Stuur een e-mail